Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се тръгва със селеспиид..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Определено селето е по здраво от мотора 156 на 52000км счюпи буталото за 11 год от както я имам 4 мотора 1 ск кутия робот не КОЕ НЕ Е НАДЕЖНО?????????
    alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
    alfa GT selespeed Edizione sportiva
    alfa GT 1.9jtd
    lancia tesis 2.0 20v turbo
    alfa brera 2.4 jtdm
    Audi A4 cabriolet
    VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
    sigpic
    bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщение
      Определено селето е по здраво от мотора 156 на 52000км счюпи буталото за 11 год от както я имам 4 мотора 1 ск кутия робот не КОЕ НЕ Е НАДЕЖНО?????????
      Тоя курник го имах 6 месеца и нямах търпение да го продам след като поправях помпа на селето и пълна ревизия промиванки цетки п.тки майни. И пак и пак ме оставяше на пътя мръсния боклук.Закрепих го и го махнах.
      Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Айде да не се отклоняваме от темата между другото е интресна за хората които не са карали автоматици , лично аз за пръв път , видях старт на автоматик на шевролет кобалт и направо ми счупи главата като пусна спирачката , много яко усещане.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Айде да не се отклоняваме от темата между другото е интресна за хората които не са карали автоматици , лично аз за пръв път , видях старт на автоматик на шевролет кобалт и направо ми счупи главата като пусна спирачката , много яко усещане.
          Селето не е автоматик.....иначе тръгва на високи обороти по описания по-горе начин.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

...

и..
            Last edited by alfa20; d.m.y г., 11:16. Основание: ...
            alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
            alfa GT selespeed Edizione sportiva
            alfa GT 1.9jtd
            lancia tesis 2.0 20v turbo
            alfa brera 2.4 jtdm
            Audi A4 cabriolet
            VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
            sigpic
            bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Ако някой все още е любопитен мога да му демонстрирам как селеспийда превърта гуми без магарии със спирачката))
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

абе тия 2.0ки въряха гуми от никви обороти (карал съм с ръчни скорости). ако не върти гуми от място без чалъми и обороти, не би ли трябвало да има проблем самата кола?
                JTD 105+

Comment

Working...
                X